O nás

Proč nakoupit u nás?

27 let zkušeností s prodejem audio video techniky

Výhradní dovozce/distributor: Acoustic Revive, Acoustic Signature, Aequo Audio, Crosszone Gershman Acoustic, Horns, Kerr Acoustic, KLH Audio Lawrence Audio, Leben, Lumin, Miyajima lab, Moonriver. Okki Nokki, Oyaide, Soulnote, Silent AngelSPEC-corp, Valvet, Wand, Wesminsterlab

Dealer značek: Devialet. DS Audio, Ferrum, Mytek, Townshend Audio

Kamenná prodejna v Ostravě s poslechovou místností 45m2 a 20m2. 

Nabízíme jen to co máme sami vyzkoušené a našim produktům věříme.

Možnost zapůjčení produktů včetně odborné konzultace zdarma. 

 

Historie a současnost

Tak jak to všechno u nás začalo. Počátek studia spadá do roku 1994, kdy jsem pracoval jako projektant a zároveň jsem začal doma prodávat komponenty, v prvopočátku především pro domácí kino. Tehdy mě velmi zaujala japonská firma Onkyo a dánské reprosoustavy Dynaudio a Jamo. Byly to první komponenty, které jsem koupil a začal prodávat. Zároveň jsem projektoval a shromažďoval doma různé nové komponenty a reprosoustavy a začal svůj prodej reklamovat v místních inzertních časopisech. Tehdy byla výborná doba pro prodej hifi komponentů, poněvadž bylo krátce po revoluci a byl hlad po těchto výrobcích, neboť za totality byl jejich výběr velmi omezený. Zákazníků chodilo stále víc a už bylo nemožné zároveň projektovat a prodávat, především když jsme měli doma malé děti. Začal jsem se poohlížet po vhodných prostorách pro založení studia a v roce 1996 jsme s mým známým našli prostory v blízkosti restaurace s názvem Panský Dvůr. Protože se nám název líbil a lidé tuto restauraci znali, nazvali jsme naše hifi studio stejným názvem. Dnes již restaurace s tímto názvem neexistuje, ale mé studio ano.
Ve studiu jsme od počátku prodávali nejrůznější výrobky pouze jako dealeři, ale od roku 1998 jsme se rozhodli, že budeme zároveň distributory, a začali jsme vyhledávat nejvhodnější značky. První značkou byla americká firma Sunfire, dále lampové zesilovače Audio Valve z Německa a reprosoustavy Reference 3A tehdy z Holandska, dnes firma působí v Kanadě. Poté jsem přivezl americké kabely DH Labs, které se brzy zabydlely i na našem trhu. V roce 2000 jsme provedni velkou přestavbu studia a přestěhovali jsme se do nových prostor na Panském Dvoře. Postupně se sortiment začal rozšiřovat o mnoho nových značek, některé přetrvaly dodnes, s některými jsme již skončili. 
Současným zaměřením naší firmy je distribuce přibližně dvaceti zahraničních značek a jejich velkoobchodní a maloobchodní prodej. V sortimentu jsou především komponenty a reprosoustavy pro audiofilský stereofonní poslech. Zaměřujeme se především na japonské, americké, ale i evropské firmy. Kromě vlastní distribuce, jsme dealeři i několika dalších světových značek určených pro prodej stereofonních komponentů, ale i systému domácích kin a ozvučení různých interiérů.
 
 
IMG_0824
 
studio0923